Pacijenti o nama

Jan Boonacker

Jan Boonacker

Kao stalni pacijent klinike Alpha Dental već više od 5 godina, definitivno bih preporučio ovu kliniku svima. Brza i bezbolna usluga, strpljivi i ugodni ljudi... Hvala!

Benschop, Nizozemska

Daniella Bulic

Daniella Bulic

Moj dolazak u kliniku Alpha Dental je bio ugodno i pozitivno iskustvo. Dr. Beus i dr. Miletić su jako profesionalni doktori, uvijek spremni pomoći i sa vrlo visokom razinom znanja. Također, oboje su bili vrlo posvećeni rješavanju moje situacije. Preporučila bih ovu kliniku svakom tko traži osobnu uslugu i visok stupanj stručnosti.

Canberra, Australija

Jouni and Päivi Pekkola

Jouni and Päivi Pekkola

Kontaktirali smo dr. Beusa samo jedan dan prije našeg dolaska u Hrvatsku. Odgovorio je na naš e-mail odmah i ponudio nam termine. Ja i moja supruga dobili smo termin za isti dan, tako da ostatak vremena možemo uživati u odmoru. U samo jednoj posjeti, dr. Beus i dr. Miletić su riješili sve naše probleme. Brzo, bezbolno i vrlo kvalitetno. Preporučio bih kliniku Alpha Dental svakome tko traži kvalitetnu i profesionalnu stomatološku uslugu.

Hamina, Finland

Håkon Ovland

Håkon Ovland

Moj odabir Alpha Dental Klinike se pokazao kao jako dobra odluka i vrlo pozitivno iskustvo. Sve u ovoj klinici je jednako ili bolje u odnosu na klinike u Norveškoj. Ugradnja implantata je bila bezbolna i brza, samo oko 25 minuta. Vrlo profesionalna usluga, ljubazni i dobri ljudi. Topla preporuka.

Oslo, Norveška